Saturday, December 11, 2010

Uue kaamera pildid

Järjekordsed tervitused kaugelt maalt! Ja suured-suured tänud kõikide õnnesoovide eest! Sünnipäev sai ilusti peetud, sai head ja paremat.
Lõpuks sai ka siis avokaadode jõulupidu teoks. Pidu pidi olema juba eelmine nädal aga kuna siin vihma sajab, siis lükati järgmisele nädalale. Esimene pilt ka meie jõulupeo toimumiskohast. Nimelt toimus see rannas, vihma ei sadanud, kuid pilved lubasid. Muidu läheb meil kõik väga hästi. Järgmisest nädalast alustame auto ehitamist siis seespoolt ja väljaspoolt, nimelt sisse paneme väheke mööblit ja väikese laelambi :) Väljaspoolt peame uuesti värvima kuna eelnevalt ostetud värv polnud päris õige autovärv ja kokkupuutudes bensiiniga värv lahustub autokere peal, ühesõnaga söövitab värvi. Kindlasti küsite milleks me seda kõike teeme, sest asume varsti oma uuele teekonnale ja lõpetame töösuhted siin 2 nädala pärast. Plaan siis selline, jõulude aeg oleme kindlasti Canberras, veedame rõõmsalt Heliga aega, loodame olla seal vähemasti nädala aega ja sealt sõidame me Sydney-sse Justinile külla, et ära saata vana aasta ja võtta vastu uus aasta. Kuna ilutulestik on iga aasta Harbour Bridge silla peal, no teate küll neid kuulsaid oopera maju seal lähedal, ja see on üks maailma suurimaid ilutulestikke, siis me kindlasti ei puudu sealt. Teame ka seda, et peame sinna 12 tundi varem minema, et head istekohta pargis saada, kuna sinna tuleb meeletu rahvamass. Ja kuna siiski oleme mõelnud väikesele puhkusele, siis seda me teeme ka uuel aastal, nimelt me ei lähe Bora Borale aga me lähme Fijile 10ks päevaks, kuna see on väheke odavam kui Bora Bora. Siiis töötame natuke, lähme vaatame F1, siis reisime Austraalias natuke ja siis lähme Bora Borale, et see ei jää meil kindlasti tegemata.

















Saturday, December 4, 2010

Sünnipäeva kink

Canon EOS 60D 18-200mm lens kit
Eestis maksab selline üle 28000 krooni. Meie saime uue suhteliselt hea hinnaga. Hinda avaldama ei hakka :) Sai ka paar päeva proovitud kaamerat, lihtsalt sõnu ei jätku selle kaamera jaoks. Kaamera pildistab väga kiiresti, 5.3 kaadri sekundis, filmib Full HD, soovitan kõigile soojalt, vahetage oma seebikarbid välja :D Et üks unistus meil nüüd täidetud, järgmisena siis Tahiti, Bora Bora.