Friday, February 24, 2012

Hawaii and United States

"Polegi nii ammu midagi kirjutanud" - mõtles Sander. "Ega ei teagi kohe mida kirjutada".

Oleme väga tanulikud teile et te loete meie blogi ja vaatate meie pilte ja vahest ka kirjutate kommentaare. Rääkides veel Uus Meremaa reisist, meie jäime igati rahule, on väga ilus maa, nagu piltide pealt näha, kindlasti soovitame kõigile minna. Kui valite kruiisilaeva, siis kindlasti veenduge, et ei ole merehaiged ja suudate taluda 12 meetriseid laineid 2,5 päeva. Siis soovitame minna laevaga, kui ei, siis lennukiga. Keda veel huvitab, siis all on meie Uus Meremaa kruiisi maršruut. Nägime kohta kus filmiti The Lord Of The Rings, siis käisime elava vulkaani peal, sõitsime offroad bussidega mägedes, sõitsime kiirpaadiga jõe peal mille sügavus oli maksimaalselt 20 cm. Kindlasti küsite miks meil olid päästevestid, pole õrna aimugi :). Paadid on leiutatud Uus Meremaal ja neil puuduvad propellerid mis neid edasi liigutaks. Nad sõidavad veepumpade abil, imevad vett sisse ja samaaegselt nad löövad suure survega selle vee välja, nii et paat hakkaks liikuma ja seda suhteliselt kiiresti. Me ei hakka siin kõike kirjutama mida me Uus Meremaal ära tegime, kuna läheb liiga pikaks, aga kui kunagi koju jõuame, siis räägime lähemalt.



Juhhhuuu!! Järgmine uudis on see, et Aleksandra sai lõpuks USA viisa kätte! Kes siis veel ei tea, USA viisa taotlemine on väga keeruline. Esiteks, kui sul on sinine pass, siis võid arvestada, et jooksed segaseks, maksad emaseks ja siis kui viisa lõpuks kätte saad, ei teagi mis sellega teha, kas rõõmustada või nutta selle üle. Kui sul on punane pass ja veel kiibiga, nagu mõnel siin, siis maksad 14 dollarit onlinis ja saad 10 minuti pärast viisa kätte. Esimese puhul maksad 140 dollarit ja umbes kuu aega või kaks. Teine uudis on siis see, lendame välja 28. veebruaril Sydneyst Hawaiile (Honolulu), 6. märtsil lendame Honolulult Los Angelessse, sealt rendime auto ja sõidame sellistesse kohtadesse nagu San Francisco, Las Vegas, Hoover Dam, Grand Canyon, Monument Valley kogu pikkuseks 2700 km siis tagasi Los Angelessse ja tagasi Sydneysse jõuame 14. märtsil. Rääkides eile vanematega, ei olnud me milleski kindel, millal lähme ja kas üldse lähme. Nüüd saame 100%-selt öelda et ostsime piletid ära, et vanematel ikka muretsemiseks põhjust oleks :D:D:D:D:D Allpool on pildid kus lendame, kus sõidame autoga.

Tervitame Silveri perekonda, Triinu perekonda, babuškat, Annet, Tiitu, emmet, Mari, Nataša ja Marina perekonda, mamu, papu i vseh-vseh-vseh.
Dusidvanja!