Wednesday, March 16, 2011

Шумахеры

Завидуйте нам все! Мы идём на Формулу 1 и уже даже прокатились по трассе! :Р
Kadestage kõik! Ostsime Vormel 1 piletid ära, mis pole veel muidugi kohale jõudnud. Oh neid kuradima indiaanlasi :)! Ükskõik kus neid ka ei ole, kus nad ka ei tööta, kus nad ka ei käi, igal pool sita rida taga, ühesõnaga, keeravad alati mingi sita kokku. Nii ka meie piletitega. Aga vähemasti on hea tunne, et meil on nähtamatud piletid olemas. Loodame, et nad jõuavad ka ükskord kohale. Piltidest siis nii palju, et kõik on tehtud kesklinnas. Seal ka üks sõjamonument ja meie sõidust F1 rajal nii mina kui Aleksandra. Järgmise nädala laupäeval on meil suur elektrikatkestus ja see on üle Austraalia ja see toimub kella 19.30 kuni 20.30. Meil muidu kõik korras, nagu alati. Nii, vaadatavus on kuidagi vähenenud, kommentaarid on kadunud. Kus te inimesed olete? Ärgake talveunest üles! Ühesõnaga, ootame kõigilt kommentaare, kas või üks ainuke täht. Järgmise korrani!






















































5 comments:

  1. Kadestame küll - läksite oli teil soe ja ikka veel on soe!!! Ja olete palju näinud ja palju on veel ees näha. Toredad pildid ja lendavaid olendeid on seekord kuidagi väga palju. Kodulooma olete endale ka leidnud:)Loodan, et saate ikka piletid õigel ajal kätte Scumacherid.Meil kõik vanaviisi - endiselt talv ja kohalikud vaatlejad vist tukuvad:)Hoidke end ja olge tublid!!!

    ReplyDelete
  2. Tere teile,pildid ilusad,teil on ikka väga huvitav elu praegu,Meil kõik endine,olge ikka tublid,

    ReplyDelete
  3. ЗАВИДУЕМ БЕЛОЙ ЗАВИСТЬЮ !!!!!!
    И очень рады за вас !!!!
    Фотографии очень красивые и содержательные !!!!
    И Барсик там !!!!!

    ReplyDelete
  4. Väga ilusad öised pildid linnas.
    Kas käisite lõbustuspargis? Sõitsite ka millegiga?
    Garage sale – käisite ka seal?
    Silver kohe märkas, et tema taksod kimavad ringi :)

    ReplyDelete
  5. WTF!? F1? Nice! tickets from 100 to 100000 dollars! I hope you hav get the best seats)))))))) BTW, found this on Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=OGoNbrODq8U&feature=fvst Should watch, Australians! ;)

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.