Wednesday, April 13, 2011

Tahiti, Papeete, Bora Bora here we come! :)

Juhhuuuuu! Lõppude lõpuks sai meie mõlema unistus täidetud. Muidugi lõplikult täidetud saab siis kui tuleme reisilt tagasi. Ostsime täna ära nii lennud kui ka majutuse nii Tahitil kui ka Bora Boral. Pidime kiirelt tegutsema kuna hinnad tõusid juba igapäevaselt, oli 3 valiku varianti, kas oodata, ehk lähevad hinnad alla, kuid jah, suurema tõenäolisusega hinnad tõusevad veelgi ja kõige halvem variant, jääme kõigest ilma ja ei saa mitte midagi, ja meile pakutud lõplik hind oli 6600 dollarit kahele edasi tagasi (74400 krooni). Räägime siis täpsemalt oma reisiplaanist. Kuna lendame ajast tagasi, siis on kõik väga segamini, nii kellaajad kui ka kuupäevad. Lendame välja Melbourne-st 30.aprillil, maandume Uus Meremaal 01.mai, saame ka seal natuke aega kohal olla, sealt lendame edasi Tahitile, täpsemalt Papeetele, seal ööbime 2 ööd, siis 2.mail lendame hommikul Bora Borale ja oleme seal kokku 5 päeva ja 4 ööd overwater bungalow-s siis lahkume 6.mail ja siis lendame Aucklandi 7.mail ja maandume Melbourne-s 8.mail. Rääkides siis oma elamisest, selle jätame lennujaama parklasse, mis on valvega ja me arvasime, et see on kõige õigem variant. Panime teile paar pilti ka Bora Borast, mis pole muidugi meie tehtud, kindlasti teeme vägevamaid ja ilusamaid. Ja need saavad ka siia üles pandud niipea kui naaseme reisilt. Ja siis maailma kaart teile, kes veel täpsemalt ei tea kus asub Bora Bora. Mis seal ikka, soovime endale bon voyage :) Ja kallis ema, kus on meie tellitud pildid, ootame väga. Kallis Aleksandra ema, kas pilt raamitud :D? Tahaks pildiraami näha :) Ootame huviga. Ja Silver ja Kati, tahaks näha teie uuest kodust ka pilte! Palun :) Ühesõnaga, olge siis kõik tublid ja järgmise korrani! Ja kirjutage ikka meile...8) Vsjo hvatit, konec multfilma, dusidvanja, pakaaa! :D








4 comments:

  1. Юхххххуууууу !!!!!!!!!!

    Супер !!!!! И эта мечта уже сбывается !!!!!
    Желаем хорошого отдыха - вы его заслужили !!

    Ждем новостей !!!!!!

    дусидваня !!!!!!! :)

    ReplyDelete
  2. Isver küll ma olen kade.Aga teile soovime ikka parimat.Nautige!

    ReplyDelete
  3. Lõpuks ometi saite selle tembuga hakkama ja ostsite piletid ära! Usun,et kujutate ise ka ette milline "kadeduseuss" meid pureb,seda ainult heas mõttes. Ikka väga vahva kohe ja arvata võib, et saate sealt hästi palju kauneid elamusi.
    Ja nüüd siis sellest teisest asjast - piltidest.Piinlik lugu küll aga ei ole jõudnud,
    teen seda täna ilmtingimata, enne ei lähe magama kui lubadus täidetud:)

    ReplyDelete
  4. Ärge olge kadedad, küll te ka sinna üks kord jõuate! :D Ja loodame et me ikka saame kauneid elamusi ja ilusaid pilte aga kunagi ei saa olla kindel. Aga teie ikka joonistage ja kirjutage meile. Laupäevani siis.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.