Monday, May 2, 2011

New Zealand: Auckland, Tahiti: Papeete vol1

Jihhuuuu. Oleme lõppude lõpuks Tahitil, täpsemalt siis Papeetel aga veel on natuke minna, see kõige vägevam on ees, Bora Bora, mille 1 öö maksab meile ligi 800 dollarit. Räägime siis natuke lähemalt oma reisimisest. Alustasime oma lendamist Austraaliast, täpsemalt Melbournist 30. aprillil kell 18:35 ja maandusime Uus Meremaal 1.mail kell 1 öösel. Ööbisime Aucklandi lennujaamas, põhimõtteliselt hängisime kuni järgmise lennuni, mis väljus Aucklandist 1.mail kell 14:15 ja maandus Papeetel 30.aprillil kell 20:45. Põhimõtteliselt rändasime minevikku, mis oli omamoodi lahe tunne. Räägime siis Tahitist lähemalt, kõik on suured inimesed, tõmmud, suurte ninadega, suurte kõrvadega, igal teisel on vähemasti mingine tatoveering, kõik on vihaselt kallis, hästi palju pärle, mis on põhiline äritegevus siin. Ilmast siis natuke, maandudes kell 9 õhtul Tahitil oli õues sooja 28 kraadi ja tohutult niiske, täpselt nagu Bruneis. Päeval on keskmine temperatuur 30 ja üle selle. Meil on kõik hästi, ootame teie kommentaare ja nautige pilte. Järgmise korrani.
Ja kallis vanaema, pildil on näha see kurikuulus lill, millest eile rääkisime, mille nimeks on Frangipani, mida tõenäoliselt Eestist ei leia. Ja mis põhiline, kanad McDonaldsis, kus siis veel ,kui ainult Tahitil :D See on täitsa normaalne, kanad kõnnivad siin ringi täpselt nagu inimesed ja laiutavad õlgu ka veel "Mis sa tahad siit veel? Sinu maa vä?" :D:D:D


















































5 comments:

  1. Tere siis teile! Meil kõigil on hea meel et turvaliselt kohale jõudsite ja nüüd naudite ilusat ilma ja suurepärast loodust. Vaatan,et Aleksandra on leidnud endale mõnusa pesa ja kas ta selle šokolaadi jõuab ka pintslisse keerata.
    Ja praad - kas see on mõeldud tõesti ühele inimesele, see ei ole ju normaalne???
    Sander - kas sa suuremat banaani ei leidnudki???
    Ühesõnaga super ilusad pildid, tahaks ise ka seal olla aga... Ilusat puhkust teile ja loodan et oma unistuste sihtpunkti jõuate kenasti kohale. Kallid teile!!!

    ReplyDelete
  2. Tervitusi Eestimaalt,Toredad pildid on teil ikka huvitav elu.Soovime et ikka lõpuni kõik hästi läheb.

    ReplyDelete
  3. Ia orana from Bora Bora! Lõppude lõpuks oleme kohale jõudnud ja uskuge meid, see mis piltide peal on erineb ikka väga kõvasti päriselust. Ja teenindus on siin 10+ ja kõik on vapustavalt ilus, lihtsalt sõnu ei jätku kirjeldamiseks, saime isegi kilpkonnaga juba koos ujutud ja mitte väiksega. Kahjuks telefoni levi meil ei ole, internet on, aga mitte toas, n.n. hotelli interneti punkt. Ja skypi me ei saa tulla, pilte laadida me ka ei saa, kuna lauaarvuti on siin lukus ja kapi sees. Igatahes, soojad tervitused teile siit Bora Boralt! Järgmise korrani! Ja teile teadmiseks, oleme tänase päevaga teinud ligi 2000 pilti ja lisaks filminud palju Full HD klippe teie jaoks.

    ReplyDelete
  4. No nii - lõpuks olete siis jõudnud oma unistuste saarele. Super, et kõik veel ilusam on. Nautige ilusat ilma ja puhake, võtke sellelt puhkuselt kõik mida annab:) Jääme pikisilmi teilt uudiseid ja loomulikult pilte ootama! Olge tublid!!!

    ReplyDelete
  5. Очень рады,что у вас все супер.Вы - молодцы. Жаль, что не можете поделиться своими впечатлениями сразу.Но ничего. Мы согласны подождать...:). Наслаждайтесь!!! До связи.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.