Sunday, June 19, 2011

Pildid

Mis meil siin ikka kirjutada, pildid räägivad enda eest. Ja kõik need isuäratavad magusad asjad on Aleksandra poolt tehtud. Igati tubli ja kraps või mis? :D :o) 8o) Ja tervitame kõiki kes meid teavad ja jälgivad meie blogi.









































New South Wales-i üleujutused

Igatahes oleme väga õnnelikud et vihm järgi jäi. Kujutage ise ette, kui sajab 5 päeva jutti ja seda 24 tundi iga päev. Lõpuks tunned juba, et eluisu on otsas sest lõppu ei olnud näha. Kõige suuremad kahjustused olid linnas nimega Kempsey, mis asub meist 40 km kaugusel, mis on siiamaani vee all. Meil olid ka üleujutused, kas nüüd suured, ei oska öelda, eks otsustage ise. Panime teile ka paar pilti. Kahjuks krokodille ei ole näinud siiamaani aga küll me jõuame. Kolmekordseks onuks, juhhuuu, ja veel ambur, teil saab tore olema, o-ou :)














































































































Wednesday, June 8, 2011

Dear Aleksandra and Sander, you have been granted a Second Working Holiday Visa

Juhhuuuuu! Poleks uskunud seda, aga saime oma teise aasta viisa kätte. See tähendab seda, et me saame olla täpselt üks aasta veel Austraalias kuni kuni 26.06.2012. Juuuhhhuuuuuuuu! Me oleme ülimalt õnnelikud, tantsime koos :D! Teadsime juba ammu ette, et teise aasta viisa tegemine saab raske olema. Esiteks juba taotlemine onlines, tõestada, et oled teinud kohustuslikku 3 kuud farmitööd, teiseks pead tegema oma rindkerest röntgeni ja kolmandaks pead sa läbima täis tervisekontrolli. Ja kokku maksab see kõik ligi 1000 dollarit. Igatahes meil on kõik ametlikult tehtud ja meil on teise aasta viisa käes. Tundub, et niipea ei näegi veel meid :) :P Aga olete alati teretulnud meile külla tulema :) Natuke pilte siis Kate majast, tema koerast. Lubatud T-särgi pildid ja avocado bossi koer. Laupäevani!