Wednesday, June 8, 2011

Dear Aleksandra and Sander, you have been granted a Second Working Holiday Visa

Juhhuuuuu! Poleks uskunud seda, aga saime oma teise aasta viisa kätte. See tähendab seda, et me saame olla täpselt üks aasta veel Austraalias kuni kuni 26.06.2012. Juuuhhhuuuuuuuu! Me oleme ülimalt õnnelikud, tantsime koos :D! Teadsime juba ammu ette, et teise aasta viisa tegemine saab raske olema. Esiteks juba taotlemine onlines, tõestada, et oled teinud kohustuslikku 3 kuud farmitööd, teiseks pead tegema oma rindkerest röntgeni ja kolmandaks pead sa läbima täis tervisekontrolli. Ja kokku maksab see kõik ligi 1000 dollarit. Igatahes meil on kõik ametlikult tehtud ja meil on teise aasta viisa käes. Tundub, et niipea ei näegi veel meid :) :P Aga olete alati teretulnud meile külla tulema :) Natuke pilte siis Kate majast, tema koerast. Lubatud T-särgi pildid ja avocado bossi koer. Laupäevani!


























4 comments:

  1. " Tundub, et niipea ei näegi veel meid :)" - ви з глузду з"їхали? Чи хочете, щоб ми .....?

    ReplyDelete
  2. Tervitus teile.No olete õnnelikud küll,et ei pea veel koju tulema.kihvtid pildid.Laupäeval läheme Silveri sünnale kella kolmeks,nii et valige enne kahte vestluse aeg.Ma arvan et ega te minu sõnumeid eriti ei oota,aga paistab et noortel ei ole aega.Soovin ikka kõike head.

    ReplyDelete
  3. Tere rõõmurullid! On siis nüüd ikka hea meel, et teise aasta viisa käes või kuidas!?!
    Õnnitlused ka minu poolt, kuigi tahaks teid juba kodus näha ja kallistada:)
    Pildid nagu alati ilusad - küsimusi tekkis ka, kas Austraalias kaitstakse WC paberit tabalukuga ja kes see elukas viimasel pildil on??? Kuulmiseni laupäeval! Olge mõnusad!!!

    ReplyDelete
  4. Tsauka Tallinnast!
    Õnnitlused viisa pikenduse puhul! Nüüd saate küll Austraaliale ringi peale tehtud!
    Kuulsin et olete praegu veevangis?! On teil ka aimu kui kaua peab seal ootama vee alanemist? ega juurde ei saja? ega krokosillid ei ründa?
    Meil siin suhteliselt muutusteta. sääski jälle hirmus palju. Ja tõenäoliselt sa ka juba uudist tead, et saad nüüd juba kolmas kord, seekord oma sünnipäeva paiku, kolmekordseks onuks. Täpsemalt on tähtaeg 11. detsember.
    Olge siis tublid edasi! Pange ikka pilte üles, mida on alati hirmus äge vaadata!
    Virtuaalsed kallid teile!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.