Sunday, June 19, 2011

Pildid

Mis meil siin ikka kirjutada, pildid räägivad enda eest. Ja kõik need isuäratavad magusad asjad on Aleksandra poolt tehtud. Igati tubli ja kraps või mis? :D :o) 8o) Ja tervitame kõiki kes meid teavad ja jälgivad meie blogi.









































6 comments:

  1. да !!!!!!!!!!!! В Австралии нельзя жить расслабленно !!!!!!! А нужно быть постоянно на чеку !!!!! Это у нас здесь всё тихо и размеренно. Так что хоть там эмоций наберетесь !!!!!!

    ReplyDelete
  2. Tere jälle!Hobusega pilt -tuttav nagu oleks Eestimaal.Siis uhke kahevärviline põõsas.Mis põõsas see on?Siis sild ja kuu nagu udu sees.No ja siis see uhke madu,Aleksandra oled ikka tubli.Siis need imelised värvikirevad linnud.Jõudu edasiseks.

    ReplyDelete
  3. Hobusega pilt jah, ja lisaks veel avocado puud seal taga! Kallis vanaema, ja see uhke kahevärviline põõsas on Eestis tuntud nii öelda jõululill. Ja selle värvikireva linnu nimi on Rainbow Lorikeet, eesti keeles viker- nestepapagoi.

    ReplyDelete
  4. Огромное СПАСИБО дорогие мои за поздравление. Открытка очень интересная !!!!

    ReplyDelete
  5. Nonii, siin on juba nii palju kommentaare, et lausa lust. Aleksandra - sa oled ikka super tubli küpsetaja, tahaks ka tükikest saada - ehk kunagi õnnestub sinu küpsetisi proovida:)))
    Ja pildid on kõik ilusad - kuupaiste, jõulutäht ja kutsa, kes vist ootab kaneelirulle...
    Olge ikka sama rõõmsad ja tublid edasi.
    Üritan täna oma blogi uuendada:)

    ReplyDelete
  6. Tsau,
    Uhke kirju tuvi oled pildile saanud ja kuuvalgus öisel sillal on ka väga šikk.
    Eriti sümpaatne on minuarust üksildane mõtlik rähn vanal pargipingil (8. juuni pildid).
    Kalasupp siis:
    5-10 porgandit, oleneb suurusest
    paar kolm sibulat (võib ka rohkem, kui meeldib sibul)
    kartulit u. samapalju, kui sibulat ja porgandit kokku
    marineeritud kurki u. pool kartuli kogusest
    u. 0,5l rõõsk koort või kohvikoort 3-4 liitri vee kohta
    äädikat, võid, suhkrut, soola, loorberilehti, terapipart
    piisavalt vett, et kala ära keeta (mul tavaliselt 3-4 liitrit)
    kolm külma õlut
    head söögitegemismuusikat
    mingit kala või rappeid
    Pane muusika mängima, tee esimene õlu lahti.
    Pane kala keema paari loorberilehe ja 5-10 terapipraga olenevalt maitsest, lisa soola.
    Puhasta porgand, lõika seibideks, pane ohtra võiga pannile praadima.
    Haki sibul, lõika kartul u. 1x1cm kuubikuteks, marineeritud kurk väikesteks kuubikuteks.
    Nüüdseks peaks olema eimene õlu otsas - keera volüümi juurde, tee teine õlu lahti.
    Kui porgand on peaaegu pehmeks praadinud pane juurde sibulad, maitsesta soolaga, prae kuni sibul muutub klaasjaks.
    Tõsta porgand ja sibul pliidilt ära, kurna kalapuljong teise potti, tõsta sinna ka loorberilehed, võid lisada ka mõne terapipra, sinna pane kartul keema.
    Puhasta kalaluudelt nii palju liha kui oskad/saad/viitsid (mul läks puhastamisega ükskord 3 tundi),
    kui teed rapetest, siis arvatavasti midagi puhastada ei ole - viska see läga minema.
    Kui kartul on pehmeks keenud, tee kolmas õlu lahti.
    Kalla potti porgand sibulaga, kurk, lisa koor, puhastatud kala (kui on), u.3 spl äädikat ja 3 kuhjaga spl suhkrut.
    Äädika ja suhkru lisamisega ole ettevaatlik, et ei tuleks liiga hapu või liiga magus. Lase korraks keema, vajadusel lisa soola.
    Sai vist enam-vähem kõik.
    Väga tähtis on ka hea tuju, muidu tuleb supp kibe :P
    Meist niipalju, et kutsuti jälle soome - meile mõlemale pakuti tööd,
    aga hoopiski lähen Meediamaailma jälle reklaame tegema.
    Seda sa juba tead, et mind natuke lõigati - väga ebameeldiv lugu.
    Liisi muudkui aga kasvab ja ega suurt eriti midagi muud ei olegi.
    Kuidas Jaanipäev möödus? Üle lõkke ikka hüppasite? Või on sealpool maakera teised kombed (üle krokodilli hüppamine)?
    Tervised teile.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.