Saturday, August 14, 2010

Tuleb välja, et neil on ka lehmad :)

Kas Venemaa ikka põleb?
Ja mis veel väiksest Eestist uudist?
Ehk teete meile väikse uudiste blogi :D Valige üks hea Reporter meie kahest perekonnast või blogi lugejatest ja las kirjutab meile :)

Nagu teate, siis me ärkame iga päev kell 7 hommikul ja asume tööle umbes 7:50. See hommik sadas hästi palju vihma, tegelt terve nädal on sadanud sitaks palju vihma. Meie teeme iga hommik nagu alati igapäevase jalutuskäigu veiste juurde ja vaatame kas neil on vaja süüa. Ja kui on vaja neil süüa, siis me paneme neile ja kui see sööt saab otsa, siis teeme uue. Kuid jah, milleni ma tahtsin jõuda, et tavaliselt me näeme seda farmi peremeest Jeoffi iga hommik kuid see hommik oli teistsugune. Meie tegime oma tegemisi nagu alati, järsku ta ilmus kuskilt välja ja ütles, et läheb ATV-ga mägedesse, võttis ka 5 koera kaasa. Me isegi ei osanud küsida mis ta seal teeb ega ei kottinud ka kuna olime läbi märjad ja külmunud. Poolteist tundi hiljem nägime suurt kogu mägedest tulemas koos koerte haukumistega ja ATV põrinaga. Alguses me ei saanud aru mis need on, mida lähemale nad jõudsid, arvasime, et järjekordsed veised. Kui nad veel lähemale jõudsid, siis nägime, et nad on kuidagi teistsugused, vihasemad, metsikumad, kuid jah, hiljem siiski selgus, et nad on tavalised lehmad tisside ja udaratega :) Ühesõnaga, meil on nüüd plenty plenty cows :) ja lüpsnud me neid ei ole ega hakka ka. Kuid mina (Sander) arvasin kohe, et haaran udaratest ja hakkan piima lüpsma, mõtlesin, mis seal ikka, et olen farmer ja tuleb ära proovida. Aga jah, farmiomanik Jeoff ütles, et pole mõtet. See oli hoop mulle allapoole vööd. Terve päev oli rikutud, ma oleks tahtnud nii proovida :)
NB! Silver, Kati, Triin, Taivo kuidas teil läheb? Pole teist ammu midagi kuulnud. Oleks tore näha kui te meile vahest midagigi blogisse kirjutaksite. Muidugi ega te ei pea seda tegema. Kuidas teie väikestel lastel läheb? Kas terved ja suured juba? Ühesõnaga tervitame teid n.ö. siit kuumast Austraaliast. Kuid jah, mis kuum see on kui meil on nädala aega vihma sadanud ja maksimaalselt 10 kraadi sooja. Rõõmustav on see et augusti lõpust peaks olema juba 40 kraadi sooja ja seda mitu mitu head kuud :)
Kallis ema, olime laupäeval onlines kuid sind polnud siin. Sain ka su emaili kätte, kas tahad tõesti reedel 20.08 meie aja järgi kell 18:00 teha skypi kõne? Või äkki sa siiski mõtlesid laupäeva? Palun kirjuta blogisse vastus.

Ühesõnaga, meil läheb kõik hästi nagu alati. Tervitame teid kõiki, kes meid loevad ja meie vastu vähegi huvi tunnevad.







Friday, August 6, 2010

Poes käik

Siin on üks arve poes käigust ehk saate ettekujutuse siimsetest hindadest. Kirjutasime ka eestikeelse tõlke juurde, kes aru ei saa. P.S. Hinnad on siiski dollarites kursiga 1 dollar=10,8 krooni. NB! Juhul kui te neid pilte ei näe ja ei saa suurendada, siis andke meile palun kindlasti teada. On kaebusi tulnud, et osad inimesed ei näe pilte ega ei saa suurendada neid.



Tuesday, August 3, 2010

Rohkem pilte nagu soovisite

Kuna meil on väga raske kirjeldada eraldi neid pilte, kuna siis kaoksid osad pildid ära. Lühidalt siis kirjutan nendest piltidest, jutt ja pildid viige ise kokku :D
1. Meie jõgi, mis asub meie maja tagant 300 meetri kaugusel aga kala seal ei ole. John ütles, et seal on mingid suured kalad, käisime isegi vaatamas, aga neid seal ei olnud.
2. Meie traktor
3. Seal nad söövad
4. Nii me paneme toitu välja
5. Kohalik papagoi, suhteliselt suur. Neid on siin sama palju, kui meil Eestis tuvisi ja teevad väga haiget häält, ei oska isegi kirjeldada seda, nagu naeraksid.
6. Veised on rõõmsad, et nad saavad süüa
7. Selline näeb meie traktor seest poolt välja
8. Aasta oli siis 1967, kus ma olin väike rekka mees :)
9. Heinapalli kuningas Aleks
10. Autopark, see punane auto on väga haruldane Austraalias, neid on siin ainult 3 tükki ja maksavad ligi 80 tuhat dollarit tükk.
11. See on täitsa normaalne, et nad luusivad ja nuusivad meie wc paberis ringi.
12. See on siis nende 600 hektarit ja on pildistatud kõrgemalt, kuigi ma arvan, et kõik see 600 hektarit pildi peale ei jäänud.
13. Lõpuks suutsin ka metsiku känguru pildile saada.
14. Sellised näevad meie bullid välja, neid on 3 tükki, kaaluga tonn tükk. Põhiliselt hängivad nad meie maja taga ja on teistest eraldatud.
15. Suuremalt ämblik
16. Sutsu väiksemalt ämbik kuid sama, selle siis pühendan kallile vanaemale :)
17. Hommikused veised
18. Siin siis me värvisime oma autot, värvisime ühe terve külje ära.
19. Nii me jahvatame nisu või midagi taolist (wheat), seda läheb sinna 2600 kg iga päev
20. Siin ma panen tõonäoliselt cotton ceed-i Manitou-ga, seda läheb igapäevaliselt 500 kilo. Sinna läheb muidu muid komponente ka, aga ei hakka nendest kirjutama.
21. Pererahva maja vähe suuremalt
22. See on üks vahva putukas, näeb välja nagu puupulk.
Meil läheb ikka kõik hästi, tervitame teid kõiki. Ei saa siin eriti pikalt kirjutada kuna piltide laadimisega läks juba oma aeg. Pererahvas tahab ka oma elu elada.


Peatselt kirjutame.
Tsauki!