Tuesday, August 3, 2010

Rohkem pilte nagu soovisite

Kuna meil on väga raske kirjeldada eraldi neid pilte, kuna siis kaoksid osad pildid ära. Lühidalt siis kirjutan nendest piltidest, jutt ja pildid viige ise kokku :D
1. Meie jõgi, mis asub meie maja tagant 300 meetri kaugusel aga kala seal ei ole. John ütles, et seal on mingid suured kalad, käisime isegi vaatamas, aga neid seal ei olnud.
2. Meie traktor
3. Seal nad söövad
4. Nii me paneme toitu välja
5. Kohalik papagoi, suhteliselt suur. Neid on siin sama palju, kui meil Eestis tuvisi ja teevad väga haiget häält, ei oska isegi kirjeldada seda, nagu naeraksid.
6. Veised on rõõmsad, et nad saavad süüa
7. Selline näeb meie traktor seest poolt välja
8. Aasta oli siis 1967, kus ma olin väike rekka mees :)
9. Heinapalli kuningas Aleks
10. Autopark, see punane auto on väga haruldane Austraalias, neid on siin ainult 3 tükki ja maksavad ligi 80 tuhat dollarit tükk.
11. See on täitsa normaalne, et nad luusivad ja nuusivad meie wc paberis ringi.
12. See on siis nende 600 hektarit ja on pildistatud kõrgemalt, kuigi ma arvan, et kõik see 600 hektarit pildi peale ei jäänud.
13. Lõpuks suutsin ka metsiku känguru pildile saada.
14. Sellised näevad meie bullid välja, neid on 3 tükki, kaaluga tonn tükk. Põhiliselt hängivad nad meie maja taga ja on teistest eraldatud.
15. Suuremalt ämblik
16. Sutsu väiksemalt ämbik kuid sama, selle siis pühendan kallile vanaemale :)
17. Hommikused veised
18. Siin siis me värvisime oma autot, värvisime ühe terve külje ära.
19. Nii me jahvatame nisu või midagi taolist (wheat), seda läheb sinna 2600 kg iga päev
20. Siin ma panen tõonäoliselt cotton ceed-i Manitou-ga, seda läheb igapäevaliselt 500 kilo. Sinna läheb muidu muid komponente ka, aga ei hakka nendest kirjutama.
21. Pererahva maja vähe suuremalt
22. See on üks vahva putukas, näeb välja nagu puupulk.
Meil läheb ikka kõik hästi, tervitame teid kõiki. Ei saa siin eriti pikalt kirjutada kuna piltide laadimisega läks juba oma aeg. Pererahvas tahab ka oma elu elada.


Peatselt kirjutame.
Tsauki!




















































































































































































2 comments:

  1. Дітки, хай!!!! Ну ви молодці!!!! Молдці що справляєтесь з цим усім!!!! Ми раді за вас і бажаємо пройти цей іспит з честю!!!! Будьте здорові і хоршої вам погоди!!!!

    ReplyDelete
  2. No tere teile! Te olete ikka super tublid, täitsa farmerid kohe:) Ja ämblik on tõesti jube - mina temaga küll ühes ruumis olla ei tahaks!!!Minul aga puhkus läbi ja jälle tööl!!! Peale tööd aga igasugused sissetegemised talveks - mustikad, vaarikad, kurgid, kabatšokid, oad jne.
    Katsun täna ka õunakoogi retsepti teile meili peale saata. Laupäeval saame ikkagi rääkida, sünnipäev on hoopis järgmisel nädalal. Nii, et kuulmiseni:) Sind tervitavad Vaidakad ja ka Nataša palus sind tervitada:))) Kuulmiseni siis!!!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.