Saturday, August 14, 2010

Tuleb välja, et neil on ka lehmad :)

Kas Venemaa ikka põleb?
Ja mis veel väiksest Eestist uudist?
Ehk teete meile väikse uudiste blogi :D Valige üks hea Reporter meie kahest perekonnast või blogi lugejatest ja las kirjutab meile :)

Nagu teate, siis me ärkame iga päev kell 7 hommikul ja asume tööle umbes 7:50. See hommik sadas hästi palju vihma, tegelt terve nädal on sadanud sitaks palju vihma. Meie teeme iga hommik nagu alati igapäevase jalutuskäigu veiste juurde ja vaatame kas neil on vaja süüa. Ja kui on vaja neil süüa, siis me paneme neile ja kui see sööt saab otsa, siis teeme uue. Kuid jah, milleni ma tahtsin jõuda, et tavaliselt me näeme seda farmi peremeest Jeoffi iga hommik kuid see hommik oli teistsugune. Meie tegime oma tegemisi nagu alati, järsku ta ilmus kuskilt välja ja ütles, et läheb ATV-ga mägedesse, võttis ka 5 koera kaasa. Me isegi ei osanud küsida mis ta seal teeb ega ei kottinud ka kuna olime läbi märjad ja külmunud. Poolteist tundi hiljem nägime suurt kogu mägedest tulemas koos koerte haukumistega ja ATV põrinaga. Alguses me ei saanud aru mis need on, mida lähemale nad jõudsid, arvasime, et järjekordsed veised. Kui nad veel lähemale jõudsid, siis nägime, et nad on kuidagi teistsugused, vihasemad, metsikumad, kuid jah, hiljem siiski selgus, et nad on tavalised lehmad tisside ja udaratega :) Ühesõnaga, meil on nüüd plenty plenty cows :) ja lüpsnud me neid ei ole ega hakka ka. Kuid mina (Sander) arvasin kohe, et haaran udaratest ja hakkan piima lüpsma, mõtlesin, mis seal ikka, et olen farmer ja tuleb ära proovida. Aga jah, farmiomanik Jeoff ütles, et pole mõtet. See oli hoop mulle allapoole vööd. Terve päev oli rikutud, ma oleks tahtnud nii proovida :)
NB! Silver, Kati, Triin, Taivo kuidas teil läheb? Pole teist ammu midagi kuulnud. Oleks tore näha kui te meile vahest midagigi blogisse kirjutaksite. Muidugi ega te ei pea seda tegema. Kuidas teie väikestel lastel läheb? Kas terved ja suured juba? Ühesõnaga tervitame teid n.ö. siit kuumast Austraaliast. Kuid jah, mis kuum see on kui meil on nädala aega vihma sadanud ja maksimaalselt 10 kraadi sooja. Rõõmustav on see et augusti lõpust peaks olema juba 40 kraadi sooja ja seda mitu mitu head kuud :)
Kallis ema, olime laupäeval onlines kuid sind polnud siin. Sain ka su emaili kätte, kas tahad tõesti reedel 20.08 meie aja järgi kell 18:00 teha skypi kõne? Või äkki sa siiski mõtlesid laupäeva? Palun kirjuta blogisse vastus.

Ühesõnaga, meil läheb kõik hästi nagu alati. Tervitame teid kõiki, kes meid loevad ja meie vastu vähegi huvi tunnevad.







3 comments:

  1. Tere, Kati olen :). Meil läheb hästi. Hetkel elame paldiskis minu isa juures, kuna tabasalus käib remont(laseme ehitusmeestel teha)...siis saab see remont vbl lõpuks läbi ka üks kord :D
    Liisi juba 6 kuud vana, selline traageldis on, et jube...ei taha mõeldagi mis siis saab kui käima hakkab:). Silver on hetkel poissmeeste õhtul(Janar abiellub septembris).Tervitused meie poolt :)

    ReplyDelete
  2. Дорогой Сандер! Не расстраивайся ты так, что хозяин не разрешил тебе подоить корову. Ведь когда-нибудь может представиться случай сделать это и без него. Но помни, что вместо удара ниже пояса ты можешь получить удар копытом между глаз... Коровы оооочень не любят, когда их чужие мужики , не умеючи, за сиськи дергают.

    ReplyDelete
  3. Tere lapsed! Tahtsin küll laupäeval teiega rääkida, kuid ei õnnestunud. Laupäeval pidasime Tiidu tädi 80 juubelit. Tegemisi oli palju, nii et räägime siiski reedel 20-ndal kui teile sobib. Meil ju riiklik püha - seega vaba päev:))) Eestis uudist nii palju, et kuumus ikka 30 ligi ja äikesetormid teevad pahandust. (katused lendavad ja puud langevad). Et mina metsa ei taha minna see on ka midagi uut - see kuumus lihtsalt tapab. Ka mitte midagi tehes higi voolab. Kõikjal Eestis on ka kurgi uputus - sisse teha neid enam ei taha. Eks ma mõtlen selle Eesti uudiste blogi peale. Ja ega see lüps pole nalja asi - küll jõuad!!! Olge ikka tublid ja terved!!!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.