Friday, October 22, 2010

Uued pildid

Saime siin nädala aega luksust nautida, olime suures majas ja seda täiesti tasuta. Saime ka oma auto kätte, kokku läks maksma 970 dollarit, no nüüd on nagu uus :) Mis meil siin ikka kirjutada on, kõik on vanaviisi, käime tööl, õrritame karavanipargi omaniku papagoid, kes mind hammustas nagu teate. Eemine nädal käisime Way Way Forest metsas ja Yarrahapini looduspargis, kõik need asjad olid maapinnast 483 meetri kõrgusel, ühesõnaga, käisime autoga mägedes. Ja paar pilti siis tööst, mis sai salaja tehtud. Nii et nautige pilte ja olge tublid!































































Friday, October 15, 2010

Trial Bay Gaol and Smoky Cape Lighthouse

Tervitused soojenevast Austraaliast! Vihm on nüüd küll järgi jäänud, ei saja igapäevaliselt, aga täna öösel sadas ja oli päris korralik tuul. Ja tundub, et nüüd valitseb uus ilmanähtus - kõva tuul. Nüüd me naudime kõva tuult ja päikesepaistelist ilma. Mis me siis veel räägime. Käisime ühte vanat vanglat vaatamas ja siis käisime majakat vaatamas, nendest ka siis paar pilti. Ja üks õhtu läksime randa ja leidsime ühe eluka, ma arvan, et see võiks olla krabi, mida Aleksandra käes hoiab. Käisin ka kalal oma uue õngega aga ei saanud ühtegi kala. Eks järgmine kord proovin uuesti. Rääkides siis tööst, käime järjekordselt tööl ilusti, eks me anname teada kui enam ei käi tööl :) Mis veel, hea uudis on ka see, et oleme saanud juba pikemat aega karavani pargis tasuta olla, see naine, kes selle omanik on, on alati abivalmis, toome ühe näite, kuna pühapäeval viime me auto Kempsey-sse remonti, anname nii öelda oma kodu ära, ja tema pakkus meile lahenduse välja, seni kaua kuni auto remondis, saate kasutada karavani pargis olevat maja. Ja seda täiesti tasuta. Viib meid hommikuti tööle ja toob õhtuti koju. Ja ta isegi pakkus välja, et kui tahate suuremasse linna minna, sii võite laenata minu Subarut ja sellega vabalt sinna minna. Vot sellised inimesed elavad Austraalias. Kindlasti hakkate muretsema, et viime auto remonti, et siis kirjutame natuke põhjalikumalt. Teeme autole korralise ülevaatuse, vaatame mis on katki ja mis on vaja välja vahetada, et auto ikka veel vastu peaks ja veel on vaja teha Rego, mis kehtib aasta, aga meil saab läbi varsti see. See maksab kokku kuskil 1000 dollarit, selle sees on kindlustus aastaks, auto ülevaatus aastaks, et sellega võib sõita suurtel teedel ja et auto on igati tip-top korras. Kindlasti me teame juba, mida me peame välja vahetama, on esiklaas ja tagumised rehvid. Ühesõnaga, täna rohkem ei kirjuta, vaadake pilte, kadestage, nautige oma miinuskraade, ehk ka sutsu lund ja õhtul vestleme.
































































































Sunday, October 10, 2010

Naaber sisalik, WC liblikas ja puhevil kohalik kana :)

Ühesõnaga, arvasime, et ei kirjuta nüüd teile pikka aega, no umbes nii nädal, aga kuna meile täna helistati ja öeldi, et homme on ka veel vaba, siis on meil natuke aega kirjutada jälle blogi ja lisada paar pilti. Hea uudis on ka see, täna hommikul tõustes oli ilm suhteliselt soe ja selge, kohati oli ka palav, me tõesti väga loodame, et ilmad lähevad paremaks. Natuke siis piltidest. Täna avastasime naaber sisalikku, kes on väga sõbralik, aga ta ei ole ennast meile tutvustanud, nii et me ei tea, kas tegu on mürgise või mitte mürgise sisalikuga. Aga ma mõtlesin, et ma ikkagi tutvun temaga, võttes teda kätte. Ta oli väga rahul, naeratas natuke ja näitas oma suurt keelt meile. WC liblikas, see on selline suur, kellele meeldib meeste peldikus piilumas käia, järgmine päev nägi Aleksandra teda naiste peldikus ja ta oli juba surnud. Ma kahtlustan, et ta nägi seal midagi väga kohutavat, et ta sai infarkti. Ja siis see kohalik puhevil kana, mina ei tea, kuidas teda meie kodumaal kutsutakse, aga tema sai ka Aleksandraga sõbraks ja läks vapralt koos temaga pildile. Siis, kõik kalamehed, kes meid loevad, on ühel pildil näha, et võite võita 5000 dollarit kui leiate nende poest suurema poe üle maailma. Ja siis see papagoi, keda on seal pildil uduselt näha, see hammustas mind, nii et näpust veri väljas. Siis paar pilti ka kohalikutest pensionäridest, nende autodest ja karavanidest. Ja üks pilt karavanist, on siis näide kuidas nad tegelikult elavad karavani pargis.