Sunday, October 10, 2010

Naaber sisalik, WC liblikas ja puhevil kohalik kana :)

Ühesõnaga, arvasime, et ei kirjuta nüüd teile pikka aega, no umbes nii nädal, aga kuna meile täna helistati ja öeldi, et homme on ka veel vaba, siis on meil natuke aega kirjutada jälle blogi ja lisada paar pilti. Hea uudis on ka see, täna hommikul tõustes oli ilm suhteliselt soe ja selge, kohati oli ka palav, me tõesti väga loodame, et ilmad lähevad paremaks. Natuke siis piltidest. Täna avastasime naaber sisalikku, kes on väga sõbralik, aga ta ei ole ennast meile tutvustanud, nii et me ei tea, kas tegu on mürgise või mitte mürgise sisalikuga. Aga ma mõtlesin, et ma ikkagi tutvun temaga, võttes teda kätte. Ta oli väga rahul, naeratas natuke ja näitas oma suurt keelt meile. WC liblikas, see on selline suur, kellele meeldib meeste peldikus piilumas käia, järgmine päev nägi Aleksandra teda naiste peldikus ja ta oli juba surnud. Ma kahtlustan, et ta nägi seal midagi väga kohutavat, et ta sai infarkti. Ja siis see kohalik puhevil kana, mina ei tea, kuidas teda meie kodumaal kutsutakse, aga tema sai ka Aleksandraga sõbraks ja läks vapralt koos temaga pildile. Siis, kõik kalamehed, kes meid loevad, on ühel pildil näha, et võite võita 5000 dollarit kui leiate nende poest suurema poe üle maailma. Ja siis see papagoi, keda on seal pildil uduselt näha, see hammustas mind, nii et näpust veri väljas. Siis paar pilti ka kohalikutest pensionäridest, nende autodest ja karavanidest. Ja üks pilt karavanist, on siis näide kuidas nad tegelikult elavad karavani pargis.











































3 comments:

  1. Nonii - kook tehtud ja söödud ka!!! Austraallased on ikka väga maiad - minu jaoks liiga magus, aga ülejäänud sööjate käest küsi üle(vanaema,Triin jt). Ja veel - teist võivad kirjanikud saada, huumorimeel on teil küll alles jäänud. Kallid teile!!!

    ReplyDelete
  2. Хорошие там у вас,однако, соседи, а главное дружелюбные:). Меня бы точно инфаркт хватил при виде этой "улыбки" да еще и высунутого языка. Бррррр....А павлинчик классный!!! Надо было у него пёрышко на память попросить:).

    ReplyDelete
  3. Tsau lapsed!tänud ilusate piltide eest ja mmmmmmmmm kui hea koogi retsepti eest!!! Loodan et teil on nüüd soojem ja enam ei uputa:)Kodukana nimi on paabulind ja sa võiks meile ka sellise linnukese tuua.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.