Monday, July 5, 2010

Liigume edasi

Meil on hea meel teavitada teid, et lähme looma farmi kuna tomatide korjamine ei pakkunud eriti huvi :) Kuna teate, et me oleme pea igapäevaselt olnud Shelli tasuta Wifi võrgus, oleme ka samaaegselt otsinud teisi tööpakkumisi. Leidsime ühe kodulehe, mis Heli saatis meile. Kui sa tahad nendele tööpakkumistele kandideerida, pead registreeruma, mis maksab 70 dollarit. Otsustasime, et me seda raha ei maksa ja me hoopis helistasime. Vastu võttis naine nimega Chloe ja oli väga õnnelik et me helistasime talle ja et meil on soov sinna farmi tööle minna. Palus et me saadaks talle oma CV-d. Saatsime CV-d ära kuid jah olime suhteliselt kindlad, et sinna tööle ei saa kuna me ei maksnud registreerimistasu. Õhtul tulime tagasi Shelli, vaatasime meilboksi ja üllatus oli suur kui nägime tema poolt kirjutatud meili. Selgus, et ta oli vabatahtlikuna Eestis tööl, tema arust on eesti inimesed väga toredad, igati töökad ja abivalmid ja ütles, et aitab meid ilma registreerimistasuta ja saatis kahe farmi tööpakkumised. Helistasime esimesele, tema ütles kohe meile, tore et helistasite, kuid kahjuks on meil kohad juba täidetud. Siis mõtlesime, et see teine ütleb ka samamoodi ja korjame oma tomateid edasi. Üllatus oli väga suur kui helistasime talle, ta tahtis kohe meie CV-d näha, saatsime talle samaaegselt kui ta rääkis, vaatas meie CV-d üle, küsis kohe kas Sander käib jõusaalis (ütles tema kohta "fit boy"). Jutu kaudu me meeldisime talle väga ja ütles, kui teile sobib, võite jääda nii kauaks kui tahate. Pakkus meile majutust "all included, fully served" ja seda täiesti tasuta, mis on backpackerite jaoks vapustav uudis :) Farm pidi väga suur olema, tegeleb põhiliselt loomadega ja põhimõtteliselt, kui me oleme seal 3 kuud, võime taodelda teise aasta viisa, mida me tõenäoliselt ka teeme. Mis siis ikka, alustame oma teekonda (vaadake kaarti) siit Shelli bensiinijaamast, kilomeetreid on kokku sinna 1200 ja sõiduaega näitab 13 tundi. Üritame ühe jutiga ära sõita. Kirjutame teile koheselt kui jõuame kohale, teeme ka kindlasti paar pilti meist nagu te soovisite :)

PS! Kallis emme, miks helistad meile kell 03:00 öösel? Kas teadsid et meil on ajavahe 7 tundi, kui tahad siis võid täna meile helistada 24/7 :)

Järgmise korrani ;)

Olge tublid nagu meie oleme :D

2 comments:

  1. Tere teile! Meil on väga hea meel,et sellise super hea pakkumise saite. Loodan,et teile ka see töö meeldib,sest hakkama saate nii ehk naa. Helistasin, et öelda,et tegin Scype-i ära. Sorry,et nii hilja helistasin, kuigi see number pidi kättesaadav olema 24/7. Olge ikka sama tublid ja positiivsed!!! Kallid ka teile:)))

    ReplyDelete
  2. Tere!Rõõm kuulda,et teil hästi läheb!Huvitav, mis loomafarmiga tegu on ja mida te täpsemalt tegema hakkate? Eks me varsti kuuleme ja näeme:)
    Meil läheb kõik vanaviisi. Ilm on kuum - täna lubab äikest. Helistasin telefonil, mis pidi toimima 24/7 selleks,et teada anda et nüüd on Scype olemas. Sorry!!! Kõike ilusat - kallid olete!!!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.