Tuesday, July 13, 2010

Oleme siin farmis ennast ilusasti ja mõnusasti sisse elanud. Ilm on suhteliselt külm, sest neil on ikkagi talv, mis kestab veel 2 kuud. Kui ennem ei teadnud farmi tööst mitte midagi, nüüd teame nii mõndagi, näiteks oleme siin farmis mitme traktoriga sõitnud, valmistanud loomasööta, tegelenud veistega ja puhastanud nende söögikohti, mis ei ole mitte lühikesed, oleme puhastanud nende mitmed Toyota Land Cruiserid nii seest kui väljast. Perekond on hästi sõbralik, aitavad meid igati kui vaja. Emadele, isadele ja perekondadele infoks, külmkapp on meil alati toitu täis, puhtad linad, tööriided, soe vesi, TV, ühesõnaga kõik on olemas, muretsema ei pea :) Järgmise korrani :)
Lõpetuseks ka õnnesoovid sünnipäevaks emale Jelenale! Kallistame! :)




6 comments:

  1. Hea meel teist jälle kuulda, kõik ootavad pikisilmi teilt uudiseid. Ah,et teil seal on jahedavõitu - see eest meil on kohutav kuumalaine. Soojakraade üle 30-35, vee temperatuur kohati 27 - nii et meil on tõesti suur suvi käes.Tahaks väga teiega lobiseda - Scype on nüüd tehtud nii minul kui vanaemal ja loodame väga et kui vähegi saate helistage. Olge siis ikka rõõmsad ja peatse kuulmiseni:)

    ReplyDelete
  2. tere kallikesed soovin teile tugevat tervist,pidage aga vastu vanaema

    ReplyDelete
  3. Kallis vanaema, jah, tugevat tervist läheb vaja, peame kenasti vastu, räägi, kuidas sul endal tervisega on? Tervitame! Alex and Sam (nii nemad kutsuvad meid :) kuna meie nimed pidid keerulised olema) Miks me pole Triinust ega Taivost midagi kuulnud?
    Meil on siin juba paar päeva öö külmad, nii et autod on jääs. Muidu meil kõik korras, õppime ikka uusi ameteid juurde. Rääkides Skybist, siis on meil seda suhteliselt keeruline teha, kuna majas kus on internet on ka teised inimesed. Kallis ema, kuidas me sind leiame Skybist ülesse? Laupäeval 24.07 kell 18:00 meie aja järgi, et siis kell 11:00 peaks olema teil, teeme ühe Skybi katsekõne. Kas see sobib teile? :) Palun kirjutage vastus blogisse. Siis kirjutame blogisse vähe pikemalt meie tegemistest ja lisame ka paar pilti.

    ReplyDelete
  4. Tere kallikesed Alex ja Sam:)! Loodan väga,et teil seal hästi läheb!Teil on seal siis ehtne talv ja meie piinleme siin kuuma käes. Eile natuke müristas ja sadas vihma - aga kasu küll ei olnud - ikka palav!!! Olen nüüd kaks nädalat puhkusel-lõpuks:)Laupäeval 24.07 ootan siis arvuti juures kell 11:00. Scybist leiad mu nime järgi üles(eesnimi.perekonnanimi).Jään väga ootama - seniks aga suured kallid meie kõigi poolt! Kuulmiseni laupäeval!

    ReplyDelete
  5. no terekest uuesti tore et te ikka vastu peate selles talve ilmas meil see eest jube kuumus.triinule ütlen edasi küll nad siis kirjutavad .olge terved ja tegusad.laupäeval ootame kõnet. vanaema nb.anne saadab palju tervisi.

    ReplyDelete
  6. No tervitused teisele poole maakera!! Kuidas on käia pea-alaspidi? ;) Olen ikka käinud siin teie tegemisi jälgimas - see blogi oli teil ikka hea mõte! Ja tore on kuulda-näha, et te seal juba kenasti olete end sisse elanud. Ega mul mingit uudist just lisada pole - võin vaid kinnitada, et jah! - ilm meil siin uhke! Teilt aga tahaks juba uusi pilte näha!:) Eriti meeldis mulle pilt, kus tänaval aia ääres lösutas 1 krokodill (või on see kaiman või alligaator - ah üks krokodill puha). Igatahes palavad tervitused teile jahedasse Austraaliasse!!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.