Saturday, September 18, 2010

Pildid vol 3

Oleme nüüd 6 päeva tööl olnud kaasaarvatud laupäev. Alguses öeldi meile, et on katseaeg paar päeva aga tundub, et oleme katseaja ilusti läbinud. Rääkides linnast, siis siin suurt midagi teha ei ole, käisime eile jalutamas, siin on üks lihapood, postkontor, väike pood, väike baar, et vanaema rahustuseks võime öelda, et siin ei ole kuhu raha raisata, kui ainult söögi ja elamise peale :). Me arvame, et siin linnas elab heal juhul 500 inimest. Lisasime ka paar pilti meie karavanipargist, linnast ja muudest molluskitest, aga see kord ei hakka pilte kirjeldama kuna pole mida kirjeldada. Ja esmaspäevast algavad meie pikemad tööpäevad - 10 tundi päevas 7-st 17-ni. Eks näis kuidas vastu peame. Ega siin suurt midagi kirjutada ei ole ega pildistada. Järgmine nädalavahetus plaanime kuhugi suuremasse linna minna, sest me pole juba 3 kuud kuskil väljas käinud. Üritame ka kindlasti pilte teha. Kallis ema, need šokolaadid ja juukselõikusmasin, ainuke võimalus on neid saata siia töö juurde või siis karavaniparki aga me peame täpselt uurima, ega neil selle vastu midagi pole. Et siis anname kindlasti teada. Mis siis ikka, tervitame teid kõiki ja järgmise korrani! :)
NB! Et kui te tõesti meile ei kirjuta enam blogisse mingeid kommentaare, siis hakkame meie protesteerima, ei lisa me teile pilte ega kirjuta :P:D Sest meie käime igapäevaselt internetis ja skype-s, blogis tühjus, skype-s tühjus, come on!! teie lapsed on siiski Austraalias! Tundke vähekegi huvimeie vastu :D Ema või vanaema, kui te seda loete täna, siis olen ma skypis kella 11 paiku. Loodan ka teid seal näha. Finito! Aitab! Rohkem ei kirjuta! Näpud valusad :D





















2 comments:

  1. Tere! Kas see koht ja töö meeldib teile rohkem??
    Nagu ma aru saan nüüd ei ole teil ka õhtuti teleka vaatamise võimalust - või kuidas??? Kas seal üübimiskohas on ka palju rahvast??
    Ootan teie kõnet täna.
    Kallid teile ja ärge meelt heitke - olge ikka tublid!

    ReplyDelete
  2. Tere kallid Sander ja Aleksandra (kuigi ma ei tunne Alesandrat) soovin ikkagi mõlemale kõike head.Kahjuks tundub mulle et teie elamistingimused on nüd kehvemad kui enne ,aga ju te ise teate.Tulin täna Mari juurest maalt, olen pris väsinud.Te ärge midagi torisege et vähe kirjutame,aga me räägime ju ka.Olge tublid,kalli ka.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.