Sunday, September 26, 2010

Pildid vol 4 ja koogi retsept :)

Tervitused siit kaugelt Austraaliast! Lisasime siis järjekordselt paarkümmend pilti meie elust, meie tegemistest, söömisest ja koduloomadest. Ega siin järjekordselt midagi kirjutada ei ole. Oleme nüüdseks 2 nädalat tööl käinud. Töö on suhteliselt väsitav, tööpäevad on pikad. Aga samas kui mõelda, et me teenime ligi 650 dollarit nädalas, mõnikord isegi rohkem, siis võib seda tööd teha küll, pigistab silmad kinni :D Ühesõnaga, kõik informatsioon on vanematele jagatud, kui kellegil vähekegi huvi, siis võite võtta ühendust meie vanematega ja nemad jagavad teile kindlasti lahkelt informatsiooni. Ja samas kui teil on endal küsimusi, kindlasti andke nendest teada, üritame esimesel võimalusel nendele vastata. Ja nüüd see kurikuulus koogi retsept :)
Sticky Date Pudding (ärge saage selle "pudding" sõnast valesti aru, see on siiski kook :))
KOOK
350 g datleid
500 ml vett
124 g võid või margariini
2 kl pruuni suhkrut
2 tl sooda
4 muna
1,5 kl jahu
Sega kokku datlid, vesi, margariin, pruun suhkur, siis lisa sooda. Jahuta (arvatavasti peab külmkappi panema, sellepärast on ka "jahuta") ja sega sisse munad ja jahu. Küpseta 1,5 tundi 150 kraadi juures.
KASTE
2 kl pruuni suhkrut
250 g võid
250 ml vahukoort
Pane kõik potti ja keeda vaiksel tulel kuni see paisuma hakkab.
Ühesõnaga, proovisime tõlkida, aga tuli suhteliselt segane välja :D Kui kellegil fantaasia lendab, ja oskab selle koogi ära küpsetada, siis pai minu poolt ja 5+ :) Üritame järgmine kord retseptist pilti teha ja blogisse üles panna. Et siis saate ise näha, et see on suhteliselt müstiline retsept.



















































































2 comments:

  1. Koogi retsept tundub huvitav. Käed juba sügelevad - seda proovimast.Kui õnnestub saadan ka pildi.Sander kas käisid juuksuris - polegi enam karvane:) Teil oli õigus - seal on tõesti ilus - peaasi et vastu peate. Kallid teile!!!

    ReplyDelete
  2. Tere lapsed! Saatsin täna paki teele - kuradi kallis lõbu!!! Öeldi, et kahe nädalaga peaks kohal olema, hoidke silmad lahti! Meil on täna väga külm. Saadan teile lingi, kus ma neljapäeval ja reedel olen, ilus koht:) Kuulmiseni laupärval ja loomulikult suured kallid!

    http://www.vihulamanor.com/

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.