Monday, September 6, 2010

Ristimine

1. Nii ajatakse lehmi karjamaale, n.ö. kaugele mägedesse.
2. Selline näeb välja nende maja esine.
3. Kuldripats
4. Perekond, kelle juures me elame, Geoff, Melissa ja Zoe.
5. Jena, Geoffi vanem õde ja Austraalia traditsiooniline kook, mis pole üldse magus.
6. Kook.
7. Vasakult võõras poiss, siis mina, Aleksandra, võõras naine ja John Richard, Geoffi isa.
8-11. Elutuba
12. Emme Merikese retsepti järgi tehtud toorjuustukook.
13. Paber ristimisest.
14-15. Kirik seest poolt koos nende sugulastega.
Eelmine kord lubasime kirjutada vähe pikemalt aga nüüd on perse majas, kuna me oleme Macki (rekka) aku tühjaks teinud. Siis ei ole meil võimalik enam akut laadida ja meil saab suht kiiresti aku tühjaks. Et ei hakka seda käima panema, üritame käima panna siis kui pererahvas on läinud ja üritame akut laadida. Siiski lisasime teile ristimisest ja perekonnast pilte, nagu me lubasime. Midagi erilist uut pole juhtunud. Üks lehm suri täna, siis täna toodi metsikud lehmad jälle ja me tegelesime nendega ja mine tegelesin muidugi natuke üle, sain kahe jalaga löögi kätte ja jalga. Lonkan nüüd, luud on muidu terved, paistetus suur. Mis siis ikka, olge tublid. Soovime uusi retsepte, kaasaarvatud viinerikastme retsepti.
Kallis vanaema, sinust pole ammu midagi kuulnud, kuidas läheb ka? :D





















































2 comments:

  1. tere kodust!meil vist kõik vanaviisi,sügis tuleb pikkade sammudega. Sander ole ikka tähelepanelikum nende lehmadega.Karvaseks oled küll läinud.Kas ristsetel anti ainult torti?Aitäh toredate piltide eest,olge ikka tublid.

    ReplyDelete
  2. Terekest! Vahva näha jälle uusi pilte. Pole su soengul veel midagist häda, mina mõtlesin et sul juba peaaegu rasta patsid:)) Meile lubatakse see nädal ilusat vananaiste suve:) Täna on küll ilus ilm ja tahaks otsejoones metsa seeni korjama minna - pühapäeval käisime ja saime ämbritäie männikaid. Olge tublid! Üritan ka retsepte täna õhtul saata. Ja veel tundub tore pere olevat! Kallid!!!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.