Wednesday, January 12, 2011

50 pilti teile maiustamiseks

Esimesed pildid siis Great Ocean Road-ist.
Alustuseks kohe, nägime 5 tundi vaeva, et pilte väiksemaks teha ja neid siia teile üles laadida. Nii et ootaks ikka KÕIGILT!! kommentaare. Viisakas oleks :) Tõenäoliselt te nii kui nii ei kommenteeri, oleme juba harjunud sellega :o) Lahkusime Melbournist suunaga Adelaide poole kogu pikkusega 860 km, mille läbis kenasti ja ilusasti Aleksandra. Õnnitleme ja kallistame @-/>-- see peaks olema roos :D Nagu küsitud ja palutud pildid sugulastest Helist, Lyndonist, kutsu Mimist, Justin ja tema perekonnast, kahjuks pole teisi perekonnaliikmeid väga hästi näha sealt. Nautige siis pilte, loo piltide juurde mõtlete ise välja, kui on küsimusi, siis küsige julgelt. Ja järgmisena liigume Adelaide-st Alice Springs-i, selle suure kivi (AyersRock) juurde. Tee on sinna pikk, ligi 1700 km, millal täpselt sinna lähme ei oska öelda. Peame ettevalmistusi tegema et selle teekonna suudaksime turvaliselt ja ohutult läbida, kuna teekond tuleb läbida 17 tunniga ja seda päeva valguses. Olge siis tublid ja järgmise korrani!
Vanematele inimestele natukene kudumist ja tikkimist :D














































































































































































































































10 comments:

  1. Вы,безусловно, молодцы. Обзавидоваться можно.... А кукуруза аппетитная какая. Слюньки текут. Мы так понимаем, что такое количество фотографий не спроста. Наверное надолго пропадете? А вопрос вот какой: на фотографии с бутылками - это и есть платье?
    Волнуемся по поводу ситуации в Австралии...http://auto.delfi.ua/news/auto/bolshaya-voda-smyvaet-mashiny-kak-kartochnyj-domik.d?id=1378278 так, что не пропадайте надолго.

    ReplyDelete
  2. Пропадать пока что не собираемся, побудем здесь немного, пытаемся найти работу. Фотографий так много потому что мы наконец-то скачали наши 4370 штук в компьютер и чтобы вам было интересно смотреть. А то постоянно ноете что фоток мало :)
    Это еще не платье, пока что не было возможности его надеть, капает. По прогнозу с завтрашнего дня здесь будет солнышко :) надеемся.

    ReplyDelete
  3. Vau - nii palju pilte korraga:)Võimsad pildid - kadeduse uss hakkab kohe närima. Kes see armas loomake valgete kõrvadega on? Mina igal juhul välja ei mõelnud, kes ta olla võiks. Annele on kindlasti kohe mõtlemisainet millega Eesti turgu lüüa - tore müts ja toredad laste sokid, aga eks ta ISE kirjuta sulle - loodan. Piltide kohta tahaks veel küsida, kes seal jõuluõhtul veel teiega koos olid?? Järgmine kord ootan kindlasti ka pilti kleidiga Aleksandrast. Hoidke ennast ja teine´teist ja ärge minge sinna kus uputab ja veel vähem sinna kus põleb! Kallid teile!!!

    ReplyDelete
  4. Tõesti ägedad pildid! Pilte vaadates on selge, et olete teinud õige otsuse minna Austraaliasse. Tekib küll tunne, et tahaks kaaa - eriti praegu õue vaadates või siis veel hullem - nendel õudsatel jääkonarustel komberdades, samaaegselt katustele kõõritades, et sealt midagi pähe ei sajaks. õhh! küll ta muidugi lõpuks ka ära sulab. Eks te muidugi olete ikka ju ka kursis, kus uputab või siis põleb, et ikka oskate sealt eemale hoida - onju! Ägedates muuseumides olete kaa käinud - hea et lasete meilgi sellest toredusest piltide kaudu osa saada! Kadedusest kisub suu krimpsu küll.. Aga ikka tore et teil seal hästi läheb!! Meie siin elame suures sula-ootuses, kuigi muudkui sajab juurde. Väike kirjajupp sai küll tsiba negatiivse alatooniga, kuigi tegelikult on kõik lihtsalt hästi - aga tõesti sellest lumest onnn kopp ees!
    Teie aga olge tublid edasi, tehke ikka palju pilte ja pange siia üles ka!
    PS: see, et ei kirjuta iga nädal, ei tähenda, et oleme teid ära unustanud - elame teile ikka väga kaasa ja no Merikese ja vanaema käest kuuleme kõik teie uudised ära ja siis kus olete käinud, mida teinud ja et kõik läheb teil hästi.
    Tõesti, nautige oma reisi!!
    Suuuured tervitused muidugi ka Anni ja Taivo poolt.
    Triin

    ReplyDelete
  5. Kallis Triin! Aitäh, et kommenteerisid ja veel nii pikalt :)
    Kallis ema! See valgete kõrvadega tegelane on lammas!! Kui sul oleks võimalus tema käest küsida kes ta on, oleks ta sulle kindlasti öelnud "Sto tõ chuesh ili?" :D

    ReplyDelete
  6. Kallikesed! Ma ei mõelnud seda mütsi, vaid seda elusat valgete kõrvadega elukat - äkki pesukaru:)

    ReplyDelete
  7. Tere kullakesed! Loodan, et te veel ära pole uppunud - hoidke veest eemale.Sander sa oled nagu Kalevipoeg , jõuad isegi kaljut tõsta ja vanasti tegi töö ahvist inimese - nüüd on vist lood teistmoodi. Ja Aleksandra harjutab ikka lendamist:) Suured tänud ilusate piltide eest ja olge ikka tublid. Loodan siis laupäeval jälle teie häält kuulda. Kuulmiseni!!!

    ReplyDelete
  8. Emale ja kõigile teistele teadmiseks et see loom valgete kõrvadega on punane panda.

    ReplyDelete
  9. Tere, mõned mõtted siis, mis tekkisid pilte vaadates.

    Kalju tagant peaks iga hetk Jack Sparrow oma Musta Pärliga välja ilmuma.
    Nagu tõeline paparrazzo ainult et fookusesse on jäänud peegel.
    Kas pärast kaljuserva kergitamist tõmbusid jalad iseenesest sirgeks või pidi Aleksandra aitama?
    Töö pidi ahvist inimese tegema, aga tundub, et maakera kuklapoolel, kus inimesed käivad jalad ülespidi, nagu kärbsed laes ja kenade lumehangede nautimise asemel hoopis kuuma käes peavad kannatama ei kehti ka see reegel. Kisub nagu vaikselt puu otsa jah?
    Uudised kohalikus väikelinna lehes: "Great Ocean Road-i ajaloolise teetähise juures on nähtud sinise tank top-iga inimesesarnast kängurut. Loomateadlased hoiatavad - ärge uskuge tema naeratust, tõenäoliselt on tegu inimsööja känguru rünnakueelse grimassiga."
    Veepudelitega Aleksandra näeb küll täitsa muuvistaari moodi välja.
    Sandril tundub autopesu olevat päris hästi käpas. Võite varsti avada oma äri "Sander & Aleksandra´s carwash & coffee".
    Roheline karavan - tõeline džungli idüll. Kujutan täitsa ette kuidas hommikupäikese tõustes astub karavanist välja tohutu õllekõhuga värske pensionär, valmis nautima oma priilevasööja päevi, käes hommikuseks hambapesuks mõeldud lahja õlts, ainsaks kehakatteks austraaliapäraselt ühest servast üles keeratud kõrbekaabu ning sügades oma karvast p...t urahtab rahulolevalt ja kergendab ennast sinnasamma.
    Kas natuke kõhe ei olnud köisraudteega maa ja teava vahel kõlkuda?
    Kaljud ja džungel on tõesti aukartustäratavad - mõtted hakkavad kohe liikuma eelajaloolistel radadel.
    Kas seal pannakse papakoidele teri samamoodi, nagu meil tihastele?

    ReplyDelete
  10. Peale kaljuserva kergitamist tõmbusid jalad iseenesest sirgeks ja puu otsa kisub aina tihedamini, asi on ikka jumala tõsine! Kuskil on mingi kõks ära käinud. Ja papagoidele pannakse samamoodi teri, väga tihti ka inimese toitu nii öelda nagu meie rasva tihastele. Täname siis teid kõiki ilusate kommentaaride eest! Muidugi võite lisa juurde kirjutada ;) järgmise blogini!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.