Friday, January 7, 2011

Midagi uut teile

Nagu teate, siis olime viimati Sydneys kuid otsustasime, et alustame sutsu varem oma seiklust mööda Austraaliat. Nii et võtsimegi oma teekonna ette Melbourne-i kogu pikkusega 864 km. Jõudsime täna kell 14:30 linna, minu meelest liiklus oli veel kaotilisem kui Sydneys. Ja täna oli siin tõesti väga palav, ligi 38 kraadi sooja. Mõtlesime kohe, et hea algus puhkusele kuid vaatasime 5 päeva ennustust internetis, siis lubab siin 5 päeva sadada ja äikest lüüa. Jõudes Melbourne-i linna, mõtlesime ka et kerime aknad üles ja teeme ka seda rikaste inimeste värki, vajutame sellele väiksele A/C nupule aga ei midagi, 3 minuti pärast oli juba selline tunne, et oleks äsja saunast tulnud. Kes siis veel ei tea, enne kui Sydneyst Melbourne-i poole tulema hakkasime jõudsime ära käia Jenolan koobastes ja siis veel sinimägedes, vaatasime seal "kolm õde" ja seal oli veel üks atraktsioonide võimalus, n.ö. köistee, et ühe mäe küljes on tross ja teise mäe küljes on tross ja mööda seda liigub selline lifti taoline asi. Ja kui sa peaks sealt alla kukkuma, siis on maapinnani täpselt 300 meetrit. Ja teine variant oli siis kus me olime maapinna peal ja meid sõidutati mäkke diagonaalselt, seda ka trosside abil. Siis tegime ka veel maailma kõige järsemat rongisõitu mäest alla ligi 75 kraadilise nurgaga maapinnast ja pärast samamoodi tõmmati üles. Ja sinimägedeks kutsutakse neid sellepärast, et kui sa neid kaugelt vaatad, on nad sinised, ja sinised on nad sellepärast, et seal kasvavad eukalüpti puud. Ühe asja tahan veel ära mainida, käisime Sydneys maailma kõige suuremas 3D kinos, ekraan oli tõesti suur. Siis käisime ka 5D kinos kus on põhimõtteliselt 3 ekraani, liikuvad toolid, elamus missugune. Kui on võimalus minna, siis minge kindlasti. Lisame ka ühe meie video, mille filmisime sõiduteel. Tahtsime ka teist videod panna aastavahetusest, oleme passinud Mac-is juba 3 tundi ja proovinud seda üles laadida teie jaoks aga kahjuks peame tõdema seda, et me ei saanud seda üles panna. Miks? Ei oska öelda kuigi video oli kõigest minut pikk ja 43 MB. Kuid jätkame homme seda uuesti. Siis lisame ühe pildi kus on üks väga kallis kivi ja mis on miljoneid-miljoneid aastaid vana ja mis on täitsa meie oma. Mis see olla võiks? Nii, kui me juba nii pikalt kirjutame, kuidas teistel perekondadel läheb, alustame Aleksandra vanematest ja vennast, Kati Silver Liisi, Triin Taivo Anni, vanaema ja Anne, ema Merike ja Tiit, Vaida rahvas, oleks tore kuulda teist, kirjutage ikka meile. Kontakteerumiseni! Sorry, minu viga, üks asi jäi mainimata. Oleme hetkeseisuga läbinud Austraalias 10557,1 km. Allpool näete ka pilti meie teekonnast. Hasta lavista! I'll be back :D ;) :P :0) 8)

3 comments:

  1. sry...midagi läks vussi...
    Tervitused :)
    Meist siis natuke – kõige tähtsam sündmus on, et Liisi hakkas kõndima. Käisime kolmekesi Pärnus SPA-s Tervise Paradiisis(mõnus oli seal sulistada:)). Köök on ka nüüd kohal ja paigaldatud....no muidugi mitte täielikutl, mõned jupid on veel puudu aga vaikselt hakkab juba looma ;).
    Üks video ka, see on küll filmitud mõned kuud tagasi
    http://www.youtube.com/watch?v=vuEaZFro8qY
    Kas kummipaat on tei juba ostetud?

    ReplyDelete
  2. Tervitused ka siit poolt!
    Peale kõndimise räägib ka juba :)
    Mitu kuud köök tuli siis? :) Saan aru et ülejäänud siis valmis we?
    Kummipaati ei ole veel ostnud kuna oleme alati 1 päev vihmast ees :D aga täna jälle sajab, kui nunnu! Tervita siis Katit ja Liisit!

    ReplyDelete
  3. umbes kolm kuud oli kokku jahumist :D
    ...veel nipet-näpet on teha liistud, kardinad, esikusse tahaks ka mingit mööbli moodi asja ja magamistoas ei ole voodit jne jne aga need hetkel ootel kuna eurodest jääb puudu :P

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.