Thursday, January 20, 2011

Midagi uut jälle

Meil nüüd Austraalias oma kell ja väike ilmajaam. Nüüd te ei pea küsima kogu aeg, palju meil kell on ja palju sooja on või kas vihma sajab. Nüüd näete seda onlinis. Ja kõike seda saate vaadata kodulehe paremalt küljelt.

4 comments:

  1. Väga hea on nüüd tõesti vaadata mis seal teiselpool maakera toimub! Sinu palvel lugesin margid üle, 1.30 oli 88 ja 2.20 oli 10. Ja oi üllatust Sandri joonistus tuli ka välja ja ütle Igorile,et pivo netu:) Ja veel ütle musi Aleksandrale, et tema kook tuleb 28-ndal - küll me selle peo ka ära peame, kahjuks ilma asjaosaliseta. Kirjutasin teile ka oma blogis - jälgige!!! Laupäevani siis:)))

    ReplyDelete
  2. Kuule me siin arvestasime, marke kuidagi vähe kogusummas 136,4 aga meie tasusime 146,6 dollarit. Oled sa kindel, et sa lugesid kõik margid üle? Et noh, kui sul aega on, sa võid uuesti lugeda :D Kas sa teiselt poolt võtsid ka margid ära? Ja leidsid Vitali ka ülesse? Ma loodan, peate suurelt musi Aleksandra sünnipäeva :) Ja me sooviks ka pilte näha, n.ö. fototõestust. Kas kingi ka saab? :D Ja kui saab, kas saab ka hiljem kätte? Laupäevani!

    ReplyDelete
  3. Uuesti lugeda ei ole vist vaja... Teised on meie kodus laua peal. Aga mis summas ei oska öelda- Olen praegu tööl :(

    ReplyDelete
  4. Дітки , хай !!!!!!!!!!
    Сашенька , з Днем народження !!!!!!!
    Бажаю всього , всього найкращого !!!!!
    А я вірно зрозумів що ви знову в Мельбурні ????

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.