Tuesday, January 18, 2011

Lost package (Kadunud saadetis)

Rõõmuhõisked! Pakk jõudis lõpuks Eestisse! Ebanormaalne.. Saatsime pakki 6. detsembril kell 16:45 Stuarts Point Post office-st Eesti poole teele. Maksime koledale postitädile kiire teenuse eest 146,80 dollarit ja lubati meile 2 nädalat kohale jõudmiseks. Rääkides sellest postitädist, põhimõtteliselt oli tal iga kord mingi probleem kui meie sinna läksime. Üks kord läksime 15 minutit enne sulgemist sinna, et kirja saata, tema ütles, et tal on suht savi, tema paneb postkontor kinni ja ta tahab koju minna, et ta ei hakka meid teenindama. Aleksandra nähvas kohe talle: Mis tähendab?, tema ütles: Seda tähendabki! Aga siiski otsustas ära teenindada meid. Teine asi oli see, kui seda pakki tahtsime saata, ütles ta meile et see läheb maksma teile varanduse, umbes naljaga, kas teil on tšekiraamat kaasas? Alguses ta ei suvatsenud hindu ega transiidi aega vaadata, sest ta arvas kohe, et meil ei ole raha et seda pakki saata. Ütlesime et saadame ja mutil vajus suu lahti :) Kolmas asi oli see, käisime ikka nädalas paar korda post kontoris vaatamas ega meil seal ei ole kirju Helilt või pakke meie vanematelt. Sisse jõudes ei jõudnud teregi öelda kui ta juba suutis öelda: Ei, meil ei ole kirju! Tõenäoliselt ta isegi ei mäletanud meie perekonnanimesi aga koheselt vaja öelda, et ei ole kirju. Meie lihtsalt arvame, et ta oli väike kibestunud postkontori töötaja, kellele meeldis peedistada turiste, n.ö. meid. Ega me üldse ei imesta kui meie pakk seal postkontoris nii 2 nädalat niisama seisis. Ega me nüüd ei teagi, milline see pakk välja näeb, kas samasugune nagu pildi peal? Kuna pakk oli siiski 6 nädalat teel. Arvestades eelnevaid töökogemusi kullerfirmas, siis on teada milline see pakk välja näeb kui ta juba 2 nädalat kadunud on. Ärge kasutage postiteenust, kui on võimalus, siis tooge ise kohale :) Nii säästate raha ja närve :)

3 comments:

  1. Tere aussid! Suur tänu teile kingituste eest:)!!! Minu arvates pakk nägi täitsa ok välja. Nägite vist markide kleepimisega suurt vaeva, neid seal must miljon ju.Teen pakist pildi ja panen oma blogisse üles - siis näete, milline ta välja nägi, kui Aleksandra isa ta meile koju tõi. Suured tänud veel kord!!!

    ReplyDelete
  2. Tere tibukesed,kabujalakesed!Suur suur tänu krokodilli eest ja pähklite ja mündi ja tundmatu kontsentraadi eest. Edaspidi ei tohi oma raha meie peale raisata. Loodame laupäeval õpetust saada.
    Saima

    Tere noored!Suur aitäh ilusa kängu ja kõige muu eest!Pähklid on vist küll ainult vaatamiseks, ükski hammas ega pähklitang neile peale ei hakka.Kas pagaritöökoda hakkab juba varsti avanema? Ma võtan siis Merikese kaenlasse ja me tuleme tööle!
    Olge tublid ja saage ilusasti hakkama!
    Anne

    ReplyDelete
  3. Alustuseks, vanaema, ära seda paberit ära viska, mis oli krokodilliga koos, sest see tõendab selle ehtsust. Jelly mintist ja vegemitest, jelliminti kasutatakse põhimõtteliselt kõikide toitudega nagu mädarõigast, aga kõige parem on kartuli, liha ja kastmega. Vegemite kasutatakse kõige rohkem hommiku saia tegemiseks. Röstige sai, määrige võid peale, nii et see sulaks saia sisse ja väga õrna kihiga määrige vegemite peale. Liiga palju ärge määrige, muidu te ei söö seda. Pähklid on ühed kõvad tükid jah. Kohalik aborigeen ütles, et kasutage haamrit, nii pidevat olema kõige lihtsam viis. Kui hakate lööma, siis mitte täia jõuga, sest siis pole teil pähklikoort ega pähklit, peate lööma mõõdukalt ja tunnetama pähklit.:) Esimese korraga võiksite saada pähklile prao sisse, kui ei siis lööge uuesti, kui juba pragu sees, siis õrnalt koputage pähkli peale kuni pähkli koored katki lähevad. Uskuge mind, tasub ära, pähklid on väga väga head. Edu teile!

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.