Sunday, January 2, 2011

Jõulud Canberras ja aastavahetus Sydneys

Alustuseks ja väikese hilinemisega soovime teile kõigile Head Uut Aastat! Meie veetsime oma aastavehetuse Sydneys Harbour Bridge lähedal, see on üle maailma tuntud ja see on üks kallimaid ilutulestikke maailmas ja vanaaasta õhtul koguneb sinna miljoneid inimesi üle kogu maakera. Meie tegime kokku aastavahetusest 1265 pilti, mis on suhteliselt palju, et need pildid siin üleval ei pruugi kõige paremad olla kuna meil ei ole tõesti aega neid sorteerida.
Lõpetasime oma töösuhted avocado farmis ja sõitsime jõuludeks Canberrasse, et veeta jõulud koos Heli ja tema perekonnaga. Olime kokku seal 5 päeva, nägime põhimõtteliselt terve Canberra ära tänu Helile. Käisime sellistes kohtades nagu sõjamuuseum, loomaaed, NASA kosmose jaam, Telstra tornis, Ballet Russe galleriis, Austraalia valitsuse majas ja võtsime väikse kruiisi ka järvele, kus meile lähemalt räägiti Canberrast. Ostsime krokodilli liha ja sõime seda. Siis said need 5 päeva otsa, võtsime teekonna Sydneysse Justinile ja tema perekonnale külla, et ära saata vana aasta lõpp ja võtta vastu uus aasta. Kõndisime üle Harbour Bridge-i, läksime ka üles kõrgemale, kust oli hea vaade Sydney-le ja Oopera majale. Käisime Oopera majas sees, võtsime ekskursiooni, mis oli väga huvitav, sõitsime praamiga, siis veel käisime vaatamas NSW kunst galleriis kus oli väga tuntud ekspositsioon The First Emperor, China's entombed warriors. Tundub, et meile meeldivad kõrgused, siis käisime ka Sydney kõige kõrgemas tornis, mis on maapinnast 365 meetrit ja meie otsustasime teha seal taeva kõndi, näete lähemalt piltide pealt. Proovisime ka känguru liha ära, oli väga hea, parem isegi kui siga liha :D Oleme nüüd mõelnud, et puhkame veel 2 nädalat, käime Melbournis ära, sõidame mööda Great Ocean teed, mille pikkuseks on 272 km, aga samaaegselt vaatame tööpakkumisi üle kogu Austraalia ja saadame CVsi laiali. Kui tuleb kuskilt positiivne vastus, siis võtame uue teekonna ette ja asume teele. Nautige pilte, nautige lund ja külma, järgmise korrani!



















































































1 comment:

  1. Terekest teilegi ja loomulikult ÕNNELIKKU uut aastat! Jõudsingi ära oodata teie uued pildid - ma ikka iga päev hiilin. Uusaasta tulek oli teil kindlasti vägev, vaatepilt missugune:)
    Ja linnaelu - oli vist päris lahe üle hulga aja seda nautida. Olge terved ja andke endist ikka märku ja uusi pilte ootame ka. Ega küll küllale liiga tee.

    ReplyDelete

Note: Only a member of this blog may post a comment.